"Niet te doen! Al die ‘lastige’ kinderen in de groep…"

Het jaar is begonnen met een lokaal vol nieuwe leerlingen. Een uitdaging! Wat ga je doen met die stuiterbal die zo druk is dat hij zichzelf in de weg zit? Hoe ga je om met de dromer die zijn taak maar niet af krijgt? Of met degene die altijd maar boos wordt en snel om zich heen slaat? Al deze kinderen verdienen een passende aanpak. Hoe pak je dat aan?

Er is veel literatuur en ondersteunend materiaal voor leerlingen die gedragsproblemen vertonen. Als leraar kun je dat moeilijk allemaal weten. Je wilt antwoorden op de vraag: wat kan ik met dit kind???

De Gedragswaaier biedt daarop snel en praktisch antwoord, zodat je zelf niet uren hoeft te zoeken, lezen en googlen. De uitgave is ontwikkeld door drie leraren die een opleiding tot Gedragsspecialist volgden. Ze merkten dat collega’s sterk behoefte hebben aan concreet materiaal, suggesties of verwijzingen naar methodes die direct zijn in te zetten bij gedragsproblemen.

Weten hoe de Gedragswaaier werkt? meer informatie en een preview van de Handleiding, katern en waaier.

Direct concreet aan de slag? 

---

De Gedragswaaier

Het complete pakket van de Gedragswaaier bestaat uit:
- De Gedragswaaier
- Ringband met 7 katernen en de algemen handleiding
- cd-rom met kopieerbladen

---

Wanneer je de Gedragswaaier vóór 30 september 2014 met de actiecode  GDW-2014  (niet geldig in combinatie met andere kortingscodes) bestelt ontvang je 10% korting op de hele set en de losse gedragswaaiers.

---