locatie

Margreet en ik organiseren trainingen rondom de Gedragswaaier op diverse locaties in Nederland. Wij willen dat de Gedragswaaier goed ingezet wordt door leerkrachten in het land, om zo tot een goed plan te komen.
Tijdens deze training krijgt de cursist meer inzicht in het gedrag van kinderen. Waar komt het gedrag vandaan? Wat zou de leerkracht zelf kunnen doen, in samenwerking met het kind, om het gedrag te veranderen? Bij deze training krijgt de deelnemer tools in handen om op een positieve manier met ‘moeilijk’ gedrag van kinderen om te gaan………
· Je wordt wegwijs gemaakt in hoe De Gedragswaaier werkt.
· Je leert de zeven gedragstypen waarmee De Gedragswaaier werkt te herkennen.
· Je wordt je bewust van het belang van een goede observatie.
· Aan de hand van een casus leer je hoe De Gedragswaaier is opgebouwd.
· In de cursus vul je zelf een actieplan in, waarmee jij in jouw dagelijkse praktijk direct aan de slag kunt.
· Je maakt kort kennis met de verschillende tools/methodieken die in De Gedragswaaier omschreven staan.
Vanuit onze achtergrond als Gedragsspecialist zullen wij ook theoretische kennis overdragen aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Deelnemers betalen €189,00 voor de deelname van de training, inclusief map. Mocht de deelnemer zelf al een map hebben, kunnen zij deelnemen voor een gereduceerd tarief, €100,00. De training vindt plaats op een te overleggen zaterdagochtend. De prijzen zijn exclusief BTW.

Wij maken de training bekend via onze eigen kanalen. Het is prettig als jij ook binnen je eigen netwerk, bestuur, laat weten dat de training gegeven wordt. Zij kunnen zich inschrijven via onze website of e-mail.

Wij hanteren een minimum aantal deelnemers van 8 personen, exclusief de eigenaar van de locatie. Mocht je een locatie beschikbaar stellen, kun je zelf gratis deelnemen aan de training. Wij zien jou als ambassadeur van De Gedragswaaier. Helaas zijn wij wel genoodzaakt om een Gedragswaaier map in rekening te brengen. Wij kunnen en mogen niet concurreren met de uitgever.

Voor het gebruik van koffie en thee zullen wij gezamenlijk afspraken moeten maken.